2012 VMAs Countdown

MTV Video Music Award's su sve bliže i bliže, točnije za par sati, još točnije u 02.00, jako su kasno ali pokušat ću biti budan da ih gledam, barem nešto. Ali dok čekamo prisjetimo se Rihanne na prošlim prisustvima VMA's.

2005: 17ogodišnja rihanna zagrijala je stvari sa nasupom "Pon De Reply" na pre-show u Miamiju.

Red Carpet Slike:

    

2006: Sa njezinim drugim albumom i broj 1. hitu "S.O.S.", Rihanna je bila nominovana za "Best New Artist" i "Viewer's Choice". Dodijelila je nagradu zajedno s Ne-Yom i pozirala na slikama s pjevačima Cassie i Ciraom.

    

Par dana prije dodjela nagrada, Rihanna je bila na VMA kick-off koncertu u New Yorku. Pogledajte njezin S.O.S. nastup ispod:

 

2007: Rihanna je bila velika zvijezda na VMA's te godine. Zahvaljujuči "Umbrella" kući je odnijela nagrade za "Video Of The Year" i "Monster Single Of The Year", direktor videa Chris Applebaum dobio je "Best Director" nagradu. Rihanna je bila gost iznenađenja tijekom nastupa Chrisa Browna, i nastupala je s pjesmom "Umbrella". Također je se pridružila Fall Out Boy nastupu s pjesmom "Shut Up And Drive".

Red Carpet:

    

Prihvačanje nagrade:

"Umbrella" nastup:

 

"Shut Up And Drive" nastup:

Backstage i press room slike:

    

2008: Rihanna je otvorila VMA's s pjesmom "Disturbia". Poslije je se pridružila T.I. na sceni za nastup "Live Your Life". Njezin "Take A Bow" video je bio nominiran za "Best Female Video"i direktor videa je bio nominiran za "Best Direction In A Video".

"Disturbia" nastup:

Pogledajte ovdje.

 

"Live Your Life" nastup:

Dolazak, backstage i slike iz publike:

    

2010:Rihanna je bila veliko iznenađenje tijekom Eminovog otvaranja VMA's., pridružila mu se tijekom "Love The Way You Lie", Rihannin "Rude Boy" bio je nominiran za "Best Editing" te godine. Rihanna je sjedila pored Katy Perry gdje je i pozirala za slike s Ke$hom, Nicki Minaj, Justin Bieberom, Usherom, Ne-Yom i Drakeom.

"Love The Way You Lie" nastup:

Preskočite ne 2.45 za Rihannin nastup.

    

Slike iz publike:

    

Komentariši